Karijera
Prilika za ambiciozne!

Ukoliko izaberete STADA IT Solutions, imaćete priliku da učite od vodećih IT stručnjaka kroz savremeno poslovanje, fleksibilnost i inovativnost, etiku, poštovanje različitosti, dobru komunikaciju. Zaposleni u STADA IT Solutions neguju ove vrednosti za dobrobit svih ciljnih grupa. Dinamično globalno poslovanje zaposlenima pruža mogućnost profesionalnog i ličnog razvoja u različitim oblastima, i STADA IT Solutions nastoji da unapredi razvoj na sistematičan način kroz svakodnevnu formalnu i neformalnu edukaciju zaposlenih.

STADA IT Solutions omogućava studentima da uvećavaju i razvijaju znanje, veštine i sposobnosti kroz stipendiranje zaposlenih. Prilika se takođe daje i studentima koji žele da se upoznaju sa poslom kroz praksu, kandidatima bez iskustva, kao i onima sa iskustvom. Ponosni smo što smo deo STADA Grupe koja nam prenosi međunarodno iskustvo i nudi razne mogućnosti za rad u međunarodnom okruženju.


Otvorene pozicije
STADA IT SOLUTIONS je kompanija zapošljava preko 90 stručnjaka iz oblasti SAP, Microsoft, razvoja aplikacija i IT operacija, koja će pružiti IT usluge u međunarodnim projektima za celu STADA grupu. Ako ste vrhunski IT stručnjak i želite da radite za STADA grupu - kontaktirajte nas, tražimo nove stručnjake!

Trenutno otvorene pozicije su :


Mesto Rada: Beograd, Vršac
Vaše prijave očekujemo na:
posao@stadaitsolutions.com